Wie zijn we

Ik ben Samantha Moonen en woon met partner Rob, onze kinderen Bram, Neele en Olivier in Breda. Vóór Bep & co werkte ik in het basisonderwijs als groepsleerkracht van groep 5, 6 en 7.

 

Er broeide al een tijdje het idee om iets voor mezelf te beginnen, waarbij ik mijn creativiteit kwijt zou kunnen. Toen zich een geweldige kans voordeed heb ik deze met beide handen aangegrepen. Ik ben mijn ideeën gaan uitwerken. Op 5 december 2011 was het dan zover. Ik heb mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bep & co was een feit!

 

Het idee was om 'co' in een later stadium te gebruiken, maar dit gebeurde veel sneller dan ik had verwacht. Ik bedrukte de shirtjes van mijn kinderen en die kregen veel bewondering uit mijn omgeving. Daardoor ben ik gaan uitzoeken hoe ik dit bedrukken professioneel kon gaan doen en heb hier de spullen voor aangeschaft.

 

Inmiddels ben ik al een paar jaar bezig en heb ik al vaker het mooiste compliment dat ik mij kan wensen gekregen. Dat compliment zijn klanten die tevreden zijn en opnieuw een bestellling bij je plaatsen. Trots!

 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Bep&co en naar mij? Via verschillende social media ben ik te volgen. Leuk je daar te zien! Ik ben benieuwd naar jouw reacties. 

 

Mijn gastenboek vul ik niet meer bij, maar ik vraag recensies via social media aan mijn klanten. Waarom? Daarmee bereik ik meer mensen en dat wil je graag als webwinkel.

Wil jij een recensie schrijven over je ervaring met Bep&co? Graag! Alvast bedankt!