Winkelwagen

  

Babyshirt korte mouw blauw

Babyshirt korte mouw blauw met voorbeeldopdruk

Dit blauwe babyshirt met korte mouwen (100% Cotton 200g/m2 Interlock) is verkrijgbaar met een eenkleurige of meerkleurige opdruk. Voor een overzicht van de mogelijke ontwerpen klik aan de rechtkant op de afbeelding met voorbeeldopdrukken.

Laatste shirtje. Komt geen nieuwe voorraad meer omdat ik stop met textiel. Wel nog enkele baby/licht blauwe shirtjes

Hieronder kun je een keuze maken uit verschillende maten en het soort opdruk. Alle ontwerpen zijn in flock- of flexfolie verkrijgbaar in diverse kleuren. Voorbeelden van de beschikbare kleuren en lettertypen voor eventuele tekst zijn aan de rechterkant aan te klikken.

 

Bij een meerkleurige opdruk graag in het opmerkingenvak aangeven wat welke kleur moet hebben. Eventuele vragen of een afwijkend verzoek kun je hier ook vermelden of contact opnemen met Bep & co.

 

Prijs:

18,95 €
Babyshirt korte mouw blauw | Bep & co

Foutmelding

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /home/bepencocom/domains/bepenco.com/public_html/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined in xmlsitemap_node_create_link() (regel 194 van /home/bepencocom/domains/bepenco.com/public_html/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.